058-7890789 gruttepierdefamylje@tresoar.nl

Deze website delen

Grutte Pier ‘DE FAMYLJE’ is een grote zoektocht naar de nazaten van Grutte Pier. Iedereen in Friesland, Nederland en daarbuiten wordt opgeroepen na te gaan of hij of zij familie is van Pier. Afstammelingen treden officieel toe tot DE FAMYLJE en worden uitgenodigd op de Grutte Pier Famyljedei op zondag 19 juni 2016. De Grutte Pier Famyljedei is voor familie, aanhang en andere belangstellenden.

Naarmate De Famylje groeit komt de grote dag dichterbij: Op Vaderdag, zondag 19 juni 2016 van 11.00 tot 17.00 uur komen alle nazaten van Grutte Pier bijeen in Kimswerd voor de Grutte Pier Famyljedei. Het wordt een bijzondere en feestelijke dag met een officiële ontvangst door Grutte Pier, de Grutte Pier Famyljefoto, en een programma voor jong en oud én ter lering en vermaak! In de oude dorpskern kun je een reis door het verleden maken. Ontdek waar je voorouders gewoond hebben, leer over de strijd van Grutte Pier en maak kennis met Friese sporten en gewoonten zoals kaatsten, klunen of groene kaasmaken. En let op: in het mobiele onderzoekscentrum kunnen deze dag de laatste kwartierstaten worden ingeleverd, want misschien bisto der ek ien fan…?

Toegang voor Famylje en inwoners van Kimswerd is gratis en hoeven zich niet aan te melden voor de Famyljedei, aanhang en andere belangstellenden € 3,50

Online kaartverkoop start op 11 maart 2016. Kaarten zijn ook te koop op de dag zelf bij de kassa op locatie.
Ga voor kaartverkoop naar de website van Peergroup (Locatietheater Noord Nederland).

Grutte Pier ‘DE FAMYLJE'

Bewijs het op Facebook!

Denk jij dat jij er ook één bent van Grutte Pier of ken je iemand van wie dat overduidelijk is?
Dan zien wij graag een bewijs van je verwantschap op een originele wijze geplaatst op onze Facebookpagina.

Dat kan net als het geluidsfragment zijn, maar dat hoeft natuurlijk niet!

Geluidsfragment luisteren

Volg ons op Facebook