058-7890789 gruttepierdefamylje@tresoar.nl

Deze website delen

Grutte Pier ‘DE FAMYLJE’ is een grote zoektocht naar de nazaten van Grutte Pier. Iedereen in Friesland, Nederland en daarbuiten wordt opgeroepen na te gaan of hij of zij familie is van Pier. Afstammelingen treden officieel toe tot DE FAMYLJE en worden uitgenodigd op de Grutte Pier Famyljedei op zondag 19 juni 2016. De Grutte Pier Famyljedei is voor familie, aanhang en andere belangstellenden.

Naarmate De Famylje groeit komt de grote dag dichterbij: Op Vaderdag, zondag 19 juni 2016 van 11.00 tot 17.00 uur komen alle nazaten van Grutte Pier bijeen in Kimswerd voor de Grutte Pier Famyljedei. Het wordt een bijzondere en feestelijke dag met een officiële ontvangst door Grutte Pier, de Grutte Pier Famyljefoto, en een programma voor jong en oud én ter lering en vermaak! In de oude dorpskern kun je een reis door het verleden maken. Ontdek waar je voorouders gewoond hebben, leer over de strijd van Grutte Pier en maak kennis met Friese sporten en gewoonten zoals kaatsten, klunen of groene kaasmaken. En let op: in het mobiele onderzoekscentrum kunnen deze dag de laatste kwartierstaten worden ingeleverd, want misschien bisto der ek ien fan…?

Toegang voor Famylje en inwoners van Kimswerd is gratis en hoeven zich niet aan te melden voor de Famyljedei, aanhang en andere belangstellenden € 3,50

Online kaartverkoop start op 11 maart 2016. Kaarten zijn ook te koop op de dag zelf bij de kassa op locatie.
Ga voor kaartverkoop naar de website van Peergroup (Locatietheater Noord Nederland).

Bijna klaar...

We moeten je e-mailadres bevestigen.

Om het inschrijfproces te voltooien klik je op de link in de e-mail die je ontvangt in je mailbox. Controleer ook je spambox.

* Verplichte velden

Grutte Pier-nieuwsbrief
M/V
 

 

Logo downloads

 

Grutte Pier ‘DE FAMYLJE'

Volg ons op Facebook